elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim tria les tres millors idees emprenedores

Benicàssim tria les tres millors idees emprenedores
  • El lliurament de premis es realitzarà el dijous 17 en un acte que se celebrarà a l‘Espai de la Música

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, ja ha triat les tres millors idees emprenedores dins del Concurs d'Idees Benicàssim Emprén 2020.

El jurat de la present edició està presidit per la regidora d'Emprenedoria, Vanessa Batalla, i està format per representants del Centre Europeu d'Empreses de Castelló (CEEI), de l'Associació de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica a Castelló (Secot) i del Gabinet d'Estudis Turístics (Getur) de la Universitat Jaume I de Castelló. Per motius d'agenda i personals, els representants del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) i de la Fundació Globalis van excusar la seua assistència a la trobada que va tindre lloc en el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià en el qual es van valorar els nou projectes presentats, amb la defensa de cadascuna de les idees per part dels candidats. Després d'això, i valorant la viabilitat tecnicoeconòmica de la idea, l'originalitat del projecte, la implementabilitat i impacte de la idea i el caràcter innovador, el jurat ha atorgat el premi dotat amb 1.000 euros en metàl·lic al projecte presentat per María Lidón Caballero Guiral en la categoria de Turisme, oci i experiències. En l'apartat de Salut, cultura i esport, el premi de 1.000 euros ha sigut per al projecte presentat per María Emilia Ponce. I, finalment, Ginés Llorca Sánchez ha sigut premiat amb 1.000 euros en la categoria de Tecnologia i Innovació.

Les tres idees guanyadores seran presentades al públic el dijous 17 durant l'acte programat a l’Espai de la Música Mestre Vila en el qual es farà lliurament dels premis als seleccionats. Vanessa Batalla ha indicat que “aquest programa, que ha aconseguit la seua cinquena edició, té l'objectiu de promoure la cultura emprenedora en el municipi de Benicàssim i fomentar així la creació de projectes empresarials que més tard puguen ser implementats en el nostre territori”.

Pujar