elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim suma més de 800 mil pernoctacions en 2022 entre Hotels, Càmpings i Apartaments Turístics reglats

Benicàssim suma més de 800 mil pernoctacions en 2022 entre Hotels, Càmpings i Apartaments Turístics reglats
  • Llobell: “La ciutat experimenta una recuperació per damunt de la mitjana de la Comunitat Valenciana, i la despesa del turista nacional ha augmentat un 34,9% respecte a 2019”

MÉS FOTOS
Benicàssim suma més de 800 mil pernoctacions en 2022 entre Hotels, Càmpings i Apartaments Turístics reglats - (foto 2)

El Consell Sectorial de Turisme de Benicàssim s'ha reunit amb l'objectiu de fer balanç de les dades d'ocupació a la ciutat durant 2022 i treballar en els plantejaments per a 2023. “Benicàssim suma més de 800 mil pernoctacions en 2022 entre Hotels, Càmpings i Apartaments Turístics reglats experimentant una recuperació per damunt de la mitjana de la Comunitat Valenciana”, ha destacat la regidora de Turisme, Elena *Llobell.

Concretament és un 8,82% el que ha augmentat el nombre de turistes en comparació a les dades de prepandèmia en 2019 en el cas dels Hotels, i un 6,81% en el cas dels Càmpings. “Són bones dades i estem satisfets, ja que comencem l'any amb bastant incertesa per al sector, que ha demostrat una vegada més la seua enorme capacitat d'adaptació. Per això, continuem treballant de la mà de sector turístic del municipi, per a consolidar la seua posició com a locomotora econòmica i social de Benicàssim”, ha subratllat *Llobell.

D'altra banda, l'estimació de l'impacte econòmic directe suma més de 55 milions d'euros entre turistes nacionals i turistes estrangers. En el cas dels turistes nacionals, han gastat 16,7 milions d'euros en Hotels i 6,5 milions en Càmpings xifres que s'han vist elevades de mitjana un 34,9% respecte a 2019.

En el seu cas, els turistes estrangers, les xifres encara es mantenen per davall de les que va llançar 2019, sent el turisme internacional el que es recupera a un ritme més lent, motivat principalment perquè han persistit als deixe anar de l'any unes certes restriccions en alguns països, així i tot, sumen 7.4 milions d'euros la despesa en Hotels de Benicàssim i 24.3 milions en Càmpings, sent la despesa total de 31.8 milions d'euros. Aquestes xifres reflecteixen com el turista nacional és més assidu a pernoctar en Hotels, mentre que el turista estranger es concentra més en l'hostalatge de Càmpings.

 

Pujar