elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim planteja reduir l'horari de l'enllumenat nadalenc

Benicàssim planteja reduir l'horari de l'enllumenat nadalenc
  • La mesura, emmarcada dins del pla d'estalvi energètic municipal, se suma a la realitzada en anys anteriors amb la utilització de llums LED, la qual cosa suposarà un estalvi en el consum elèctric

Enguany Benicàssim es prepara per a viure el Nadal prenent com a bandera la conscienciació mediambiental. Per això, la ja tradicional il·luminació nadalenca acurtarà en el seu horari l'encesa nocturna respecte a altres anys. “Som conscients que des de les administracions públiques hem de donar exemple i aquest Nadal farem un pas més en matèria d'estalvi energètic, minimitzant la despesa energètica, en sumar aquesta mesura a la ja iniciada fa tres anys en què apostem per una decoració amb il·luminació LED de baix consum, fent compatible la il·luminació dels nostres carrers més comercials amb el pla d'estalvi elèctric municipal”, ha comentat l’alcaldessa, Susana Marqués.

Dins de les tradicionals festes, l'enllumenat de la localitat es veurà reduït en el seu horari al mateix temps que decorarà les places i principals vies comercials de Benicàssim.

Així, els espais que comptaran amb enllumenat nadalenc seran el parc Europa, la plaça dels Dolors, carrer Bisbe Serra, Sant Tomàs i avinguda Castelló. Com ha informat el regidor de Festes, Arturo Martí, “l'encesa nadalenca tindrà lloc el dissabte 3 de desembre amb el qual donarem el tret d'inici a la programació per a aquests entranyables dies i, igual que l'any passat, a més del típic enllumenat nadalenc, també s'instal·laran dos grans arbres de Nadal, un al parc Europa, i un segon en la plaça de les Corts Valencianes”.

Quant a la programació especial per a Nadal, que s'està treballant de manera transversal entre les diferents regidories de l'ajuntament com a Festes, Joventut, Cultura, Turisme, Comerç i Esports, “comptarà amb activitats pensades sobretot per als xiquets i xiquetes que són els grans protagonistes d'aquests dies, però també per al gaudi dels joves i majors”, ha finalitzat Martí.

Pujar