elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim inicia el servei de bany adaptat a Heliòpolis i Almadrava

Benicàssim inicia el servei de bany adaptat a Heliòpolis i Almadrava
  • El servei suma noves cadires amfíbies i crosses per a facilitar l'accés a tots els usuaris

MÉS FOTOS
Benicàssim inicia el servei de bany adaptat a Heliòpolis i Almadrava - (foto 2)

Amb l'objectiu posat a millorar la mobilitat i facilitar l'autonomia de les persones amb dificultats deambulatorias, l'Ajuntament de Benicàssim a través de l'àrea de Benestar Social, posa de nou en marxa el servei de bany adaptat a les platges Heliòpolis i Almadrava. Com indica l'alcaldessa, Susana Marqués, “el nostre objectiu és que tots els veïns, residents i turistes puguen gaudir del major recurs turístic que té Benicàssim: les nostres platges, i que el municipi siga model de destinació turística atractiva, amable i inclusiu per a tots. Per això, a més de l'accessibilitat en la totalitat de les platges (Voramar, Almadrava, Torre de Sant Vicent, Els Terrers i Heliòpolis), sumem servei de bany adaptat en dos d'elles per a facilitar així l'accés a tots els usuaris”.

El servei de bany adaptat es presta sota la supervisió del personal tècnic i s'ofereix de dilluns a diumenge d'11.00 a 14.00 hores; un servei que es prolongarà fins al 4 de setembre. Per a la present temporada els usuaris compten amb nou material i com ha explicat la regidora responsable, Rosa M.ª Gil, “hem invertit prop de 7.000 euros per a la compra de dues cadires amfíbies i crosses, i des del consistori continuarem invertint i adaptant les nostres platges, establint serveis que permeten la inclusió i el turisme per a tota la ciutadania”.

Recordar a més que durant el present exercici Benicàssim ha sumat accessibilitat als seus recursos turístics amb el nou distintiu de Turisme Accessible per a la Tourist Info de la Casa Abadia atorgat per la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (PREDIF). Dins de les actuacions dutes a terme per a la millora de l'accessibilitat de l'oficina de Turisme de Benicàssim s'inclou un taulell d'atenció al públic que permet a les persones amb dificultats auditives, millorar la interlocució amb el personal de turisme a l'hora de rebre informació. L'oficina de turisme també s'ha adaptat per a permetre la total mobilitat de les persones que es desplacen en cadira de rodes. També s'ha adequat la il·luminació, retolació i senyalització, sent aquests alguns dels elements amb els quals compta la Tourist Info de la Casa Abadia de Benicàssim i que li ha fet mereixedor d'aquest nou distintiu, que se suma a altres reconeixements de qualitat dels serveis que presta el municipi. Qualsevol usuari pot consultar la informació sobre les condicions d'accessibilitat del servei turístic de Benicàssim, a través del codi QR instal·lat a la porta d'accés de l'oficina de turisme del Carrer Sant Tomàs.

 

Pujar