elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim incentiva les compres amb una nova edició del Pot de Nadal

Benicàssim incentiva les compres amb una nova edició del Pot de Nadal
  • Les compres realitzades en els comerços adherits a la campanya entraran en els sortejos del 23 de desembre i 4 de gener

L'Ajuntament de Benicàssim al costat de l'Associació de Comerços i Serveis Professionals de Benicàssim (Acoserbe) impulsa el comerç local de proximitat potenciant les compres en el municipi durant la campanya nadalenca. Després de la iniciativa ‘El teu Comerç T'Aproxima El Nadal’ que es va desenvolupar dissabte passat en la plaça Constitució, Acoserbe activa el tradicional Pot de Nadal. “Des del consistori donem suport a les campanyes de dinamització comercial que duu a terme Acoserbe, reforçant així el nostre compromís amb el teixit empresarial del municipi, amb uns comerços i serveis de proximitat que destaquen per la qualitat dels seus productes i serveis, per la confiança i la professionalitat dels nostres empresaris, contribuint així a engrandir la identitat d'un municipi com Benicàssim que aposta per la qualitat.

Quant al Pot de Nadal, com ha explicat la regidora delegada de l'àrea, Vanessa Batalla, “els establiments de l'associació adherits a la iniciativa i que són al voltant de trenta, estaran identificats amb un vinil a la porta i les compres realitzades aquests dies en aquests establiments entraran en els sortejos que es realitzaran el 23 de desembre i el 4 de gener. Enguany hi ha un total de dos premis de 270 euros cadascun i els agraciats podran gastar el premi en els comerços adherits a la campanya.

Pujar