elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim disposa de les últimes places lliures per al Programa d'Excel·lència

Benicàssim disposa de les últimes places lliures per al Programa d'Excel·lència
  • La iniciativa impartida per Isra García i dirigida a aturats se celebrarà els dies 15, 16 i 17 d'octubre

Benicàssim ja té tot preparat per a acollir el Programa d'Excel·lència per a aturats (PEIG) impartit per Isra García. El conegut consultor, especialista en màrqueting, negocis i transformació digital estarà els dies 15, 16 i 17 d'octubre en el Centre de Formació Josep Barberà i Ceprià per a bolcar-se amb tots els aturats que vulguen trobar treball en menys de seixanta dies.

La regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, i el tècnic de l'àrea, Joaquín Muñoz, han mantingut una trobada amb el responsable de PEIG a Benicàssim, Saúl Asín, per a ultimar tots els detalls per a la innovadora cita que disposa de les últimes places lliures per a participar. A la trobada també ha estat present el regidor d'Esports, Arturo Martí, per a poder coordinar la disponibilitat d'alguns espais esportius municipals, en el cas d'utilitzar-se, ja que la programació també contempla activitats físiques, com a classes de ioga. Com ha indicat Saúl Asín, “amb el mètode i les dinàmiques que ofereix Isra García es potenciaran les àrees física, intel·lectual, emocional i espiritual”. Des del PEIG indiquen a més que el programa té un format de formació disruptiva i intens.

Des de l'organització han incidit en què no és una formació dirigida “per a un aturat qualsevol” i afigen que “tot aquell que vulga sobreeixir s'apuntarà”.

Així, el programa de tres dies de duració busca que les persones puguen aconseguir l'excel·lència personal i professional a través de l'alt rendiment. L'objectiu és que els participants aprofundisquen en les seues àrees crítiques per a aconseguir així un canvi radical enfocat a desenvolupar les capacitats imprescindibles amb la fi última de sobreeixir en el competitiu mercat laboral i, en definitiva, trobar treball.  Segons indica el seu creador, Isra García, “És una injecció d'excel·lència personal i professional, mentalitat imparable, confiança, persuasió, superhàbits i alt rendiment”.

Els interessats a inscriure's en el programa hauran de presentar la seua candidatura emprant i enviant el qüestionari que es troba en la web https://programa-de-excelencia.com/acceso/.

Quant al perfil dels candidats, des del PEIG comenten que l'edat no és un factor determinant sinó que l'important és l'actitud i les ganes d'aprendre i adoptar la mentalitat d'excel·lència. Així, amb ser major d'edat és suficient per a formar part del programa. A més, es pot inscriure qualsevol persona del país, ja que al principi no està restringit a cap territori autonòmic. Per tant, l'única condició “sine qua non” és tindre en vigor la targeta de l'atur (DARDE).

La regidora Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, ha afegit que des de l'Ajuntament de Benicàssim “donem suport a els projectes i iniciatives que activen la motivació per l'ocupació i ajuden a reduir el nombre de persones desocupades”.

Pujar