elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicàssim contractarà a quatre joves desocupats a través de Garantia Juvenil

  • Es contractaran a un tècnic mitjà en Turisme, un tècnic mitjà en ocupació i dos informadors ciutadans

L'Ajuntament de Benicàssim, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica juntament amb l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, han informat que es contractarà en els pròxims mesos, amb els programes de foment de l'ocupació EMCUJU i EMPUJU, a un total de quatre joves menors de 30 anys, amb una inversió  superior als 100.000 euros, per a treballar en diferents àrees municipals durant un període de 12 mesos. Els interessats hauran d'estar inscrits en el Programa Nacional de Garantia Juvenil en l'àmbit de la Comunitat.  L'actuació està cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d'ocupació Juvenil del Fons Social Europeu (FSE) 2014-2020. Com han indicat des del consistori, es contractaran a un tècnic mitjà En Turisme, un tècnic mitjà en Ocupació i dos informadors ciutadans. El programa EMPUJU compta amb una subvenció de la Generalitat Valenciana de 34.414,48 euros i una aportació de l'Ajuntament de Benicàssim de 26.161,73  euros, mentre que la subvenció del Consell per al EMCUJU és de 34.414,80 euros i una aportació del consistori de 20.432,29 euros.

Per a sol·licitar la inclusió en el procés de selecció, l'Administració autonòmica només exigeix titulació acadèmica i que la persona no ha treballat en el dia natural anterior al moment de la seua contractació. Labora efectuarà un sondeig entre aturats menors de 30 anys inscrits com a demandants d'ocupació.

Quedaran excloses les persones en atur que hagen participant anteriorment en els programes EMPUJU i EMCUJU.

Labora comunicarà a l'Ajuntament de Benicàssim la llista de persones preseleccionades. En el cas dels informadors turístics (programa EMPUJU) només es requerirà la titulació d'ESO, mentre que el programa EMCUJU únicament inclourà a joves que es troben en possessió d'alguna de les següents titulacions: llicenciat o diplomat universitari, enginyer o enginyer tècnic, arquitecte o arquitecte tècnic, grau universitari, estudis de postgrau universitari, doctorat, tècnic o tècnic superior de formació professional reglada, certificat de professionalitat o altres titulacions oficialment reconegudes com a equivalents a les anteriors.

Pujar