17 de gener de 2021 17/1/21

Benicàssim, seu del II Congrés sobre Dret Concursal i Societari

Benicàssim, seu del II Congrés sobre Dret Concursal i Societari - (foto 1)
  • L'Hotel Termas Marinas El Palasiet acull l'esdeveniment que combina el format de panell d'experts amb seminaris paral·lels

L'Hotel Termas Marinas El Palasiet de Benicàssim acull durant el dia de hui i demà divendres el II Congrés sobre Dret Concursal i Societari en format mixt, presencial i virtual. Enguany es combina el format ja conegut de panell d'experts, amb la celebració de diversos seminaris paral·lels, simultanejant un de tall econòmic amb un altre netament jurídic. Es pretén amb això proporcionar una formació especialitzada en atenció al diferent perfil dels assistents al congrés, al mateix temps que es busca oferir un entorn amb aforaments més reduïts.

I, encara que l'esdeveniment es concep en manera presencial, l'esdeveniment s'ha adaptat a les circumstàncies del moment present i s'ofereix als participants la possibilitat d'assistir de manera virtual.

L'acte d'inauguració ha comptat amb la participació de l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, qui ha indicat que “per a l'Ajuntament de Benicàssim, acollir la realització de congressos i esdeveniments forma part d'una de les principals línies de la nostra estratègia turística, perquè el turisme congressual i de convencions afavoreix la desestacionalització i, sobretot, genera un efecte molt positiu sobre la imatge de la ciutat que els acull”. Susana Marqués ha continuat dient que “la nostra voluntat de ser acollidors i contenidors de nous coneixements no és de forma fútil, ja que creiem fermament que una societat s'enriqueix i avança si els seus ciutadans milloren en la seua formació i professionalització”. En l'acte inaugural Susana Marqués ha estat acompanyada per la gerent de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, Gloria Serra, i el degà del Col·legi d'Economistes de Castelló, Jaime Querol.

Durant els dos dies de congrés se sotmetran a debat temes de molta actualitat del sector jurídic i econòmic amb particular enfocament en el dret concursal. En aquesta edició, cadascun de les qüestions seran tractades sota l'òptica del text refós de la Llei Concursal aprovat mitjançant el Reial decret legislatiu 1/2020, de 5 de maig.

Pujar