elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Andrea Vilallonga, referent inspirador, encapçalarà l'esdeveniment de clausura de Benicàssim Activa 2023

  • Esdeveniment de clausura el 13 de desembre: Reconeixement al comerç local i ponència d'Andrea Vilallonga, autora de best-sellers 'Mira't' i 'Enamora't'

Benicàssim Activa s'enorgulleix a presentar un esdeveniment de clausura sense precedents que comptarà amb la presència destacada de la reconeguda autora i conferencista, Andrea Vilallonga. Esta trobada, programat per al pròxim 13 de desembre a les 19h en el Espai de la Música Mestre Vila a Benicàssim, promet ser una font inesgotable d'inspiració i aprenentatge.

Andrea Vilallonga, autora dels aclamats llibres "Mira't" i "Enamora't", s'ha guanyat un lloc destacat en el món del desenvolupament personal i el creixement emocional. El seu enfocament únic i la seua capacitat per a motivar a través de les seues paraules han impactat positivament a milers de persones a tot el món.

L'esdeveniment serà una oportunitat única per a submergir-se en la saviesa i experiència de Vilallonga. La seua ponència oferirà una perspectiva fresca i transformadora sobre l'emprenedoria, el creixement personal i les claus per a aconseguir l'èxit en els negocis.

L'esdeveniment no sols oferirà l'oportunitat d'escoltar una oradora tan influent com Vilallonga, sinó que també serà un espai per a reconéixer l'esforç i el compromís dels participants de Benicàssim Activa. Es retrà homenatge al comerç local i es destacarà la seua importància en la comunitat emprenedora.

Es convida a emprenedors, empresaris i públic en general a assistir a esta xarrada magistral, que promet ser un catalitzador de motivació i coneixement en el tancament d'este reeixit programa de formació i mentories.

No es perda l'oportunitat de ser part d'una vetlada enriquidora i transformadora amb Andrea Vilallonga, un esdeveniment que marcarà la diferència en el camí cap a l'èxit i la realització personal i professional.

Si vols inscriure't: https://forms.gle/EHa5Fg7wadreJN8a8. Per a més informació sobre l'esdeveniment de clausura, pot comunicar-se amb @BenicassimActiva, al 673 306 011 o per correu electrònic a info@benicassimactiva.com.

No es perden este esdeveniment que marcarà el tancament triomfal de Benicàssim Activa!

Pujar