elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Usuaris i treballadors del Centre Geriàtric es vacunen contra la covid-19

Usuaris i treballadors del Centre Geriàtric es vacunen contra la covid-19
  • Amb els 42 treballadors i 46 usuaris del Geriàtric Sant Bartomeu es completa la primera fase de vacunació als tres centres residencials de l’OACSE

  • La segona dosi començarà a administrar-se el 20 de gener a la Residència Sant Francesc

MÉS FOTOS
Usuaris i treballadors del Centre Geriàtric es vacunen contra la covid-19 - (foto 2)
Usuaris i treballadors del Centre Geriàtric es vacunen contra la covid-19 - (foto 3)
Usuaris i treballadors del Centre Geriàtric es vacunen contra la covid-19 - (foto 4)

Avui, personal del Centre de Salut de Benicarló ha posat la primera dosi de la vacuna de la covid-19 a 42 treballadors i 46 usuaris del Geriàtric Sant Bartomeu. Així, es completa l’administració de la primera de les dues dosis a treballadors i usuaris dels tres centres residencials de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (OACSE).

Amb les 88 vacunes posades avui al Geriàtric Sant Bartomeu, les 66 administrades el passat dia 8 a la Residència i Centre de Dia El Collet i amb les 20 posades el passat dia 29 a la Residència Sant Francesc, ja hi ha un total de 174 persones entre treballadors i usuaris de l’OACSE a qui se’ls ha posat la primera de les dues dosis. Pel que fa a la segona, començarà a administrar-se a partir del 20 de gener a la Residència Sant Francesc.

Entre els tres centres hi ha hagut un total de 27 persones treballadores que han decidit no vacunar-se, una xifra que representa el 20,1% de tot el personal. Altres 19 treballadors de les tres residències que actualment es troben de vacances o de permís es vacunaran en incorporar-se al lloc de treball.

Pujar