elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Turisme integra l’accessibilitat de continguts al seu portal web

Turisme integra l’accessibilitat de continguts al seu portal web
  • El nou portal s’adapta per tal de facilitar l’accessibilitat dels seus continguts a persones amb diferents nivells de discapacitat, persones majors i usuaris en general

La pàgina web benicarlo.travel, el portal turístic de Benicarló a la xarxa, ha implantat un sistema d’accessibilitat amb el compromís de millorar els serveis i fer-los més intuïtius a totes les persones usuàries. La millora s’ha implementat a través d’una ferramenta disponible en diferents idiomes que permet accedir-hi en millors condicions a totes aquelles persones que tinguen algun tipus de discapacitat, com les persones cegues, dislèxiques, amb deteriorament motor o amb dificultats cognitives o d’aprenentatge.

La ferramenta permet un gran nombre de possibilitats, com ara modificar el contrast, augmentar el cos del text o l’espaiat, aturar les animacions, alinear els textos o escoltar la informació que conté el web en lloc de llegir-la.

La regidora de Turisme, Isabel Cardona, ha explicat que «de la mateixa manera que hem d’eliminar les barreres arquitectòniques als carrers, també ho hem de fer amb aquelles que existeixen al web de Turisme».

Isabel Cardona ha subratllat que «d’aquesta manera, el portal turístic de Benicarló podrà ser visitat de manera satisfactòria per un major nombre de persones, independentment de les limitacions personals que tinguen, ja siguen discapacitats físiques o sensorials, limitacions de coneixements o restriccions derivades de l’entorn».

De moment, la ferramenta està disponible en múltiples idiomes. Tan prompte com el desenvolupador  incorpore el valencià a la plataforma, s’implentarà també al web de Turisme.

Pujar