30 d’octubre de 2020 30/10/20

Telegram, un nou canal de comunicació amb la ciutadania

Telegram, un nou canal de comunicació amb la ciutadania - (foto 1)

  L'Ajuntament amplia les vies de comunicació amb la ciutadania amb la creació d'una nova plataforma de missatgeria instantània per tal d'oferir el major grau de qualitat informativa en el menor espai de temps possible. El consistori engega aquest servei d'informació a través d'un canal de Telegram (@benicarló), una aplicació gratuïta de missatgeria que es pot utilitzar des del telèfon mòbil, la tablet i l'ordinador.

  «Hem triat l'aplicació Telegram front a altres plataformes de missatgeria instantània pel seu grau de fiabilitat, per la garantia de seguretat i privacitat i perquè utilitza codi lliure, igual que la resta de plataformes informàtiques de l'Ajuntament», ha dit la regidora de Serveis Informàtics, Marta Escudero. «A més, Telegram és completament gratuïta i no té quotes de subscripció ni publicitat», ha remarcat la regidora.

  El canal de Telegram de l'Ajuntament és unidireccional i enviarà notificacions sobre qüestions d'interès com poden ser les notícies d'actualitat del consistori, informació sobre ofertes d'ocupació, agenda d'esdeveniments, subvencions o terminis per realitzar tràmits administratius. Aquest nou canal complementa les altres vies de comunicació de què ja disposa l'Ajuntament de Benicarló, com el web municipal o les xarxes socials Facebook, Twitter i You Tube, amb l'objectiu de què la informació municipal arribe de forma més fluïda als veïns i veïnes del municipi.

  «La missatgeria mòbil -ha destacat Marta Escudero- té l'avantatge respecte a altres canals de comunicació que ens permet apropar-nos al màxim a la ciutadania i ser més accessibles a l'hora de proporcionar informació».

  La posada en marxa del canal de Telegram és una de les accions més dins l'aposta de l'actual equip de govern per la modernització de l'administració, ja que busca un dels sistemes més actuals per comunicar-se amb la ciutadania, com és la missatgeria mòbil. «Amb aquest nou canal de comunicació, aproximem l'administració al ciutadà, però també millorem en transparència, ja que es proporciona una eina més per a estar informat de tot allò que puga ser útil i interessant», ha apuntat la regidora.

  Escudero ha anunciat que «a la creació del canal Telegram li seguiran altres accions adreçades a la transformació del nostre Ajuntament en una administració avançada i moderna, com el nou web municipal o la implantació de l'administració electrònica, que veuran la llum al llarg d'aquest mateix any».

  Pujar