elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La targeta agrícola es podrà sol·licitar a partir del proper dilluns

La targeta agrícola es podrà sol·licitar a partir del proper dilluns

    El proper dilluns 24 d'octubre s'obrirà el termini per a sol·licitar la targeta agrícola. La sol·licitud s'haurà de tramitar en el municipi on les persones interessades estiguen empadronades i es calcula que a primers de novembre es lliuraran les primeres targetes.

    Els caps de Policia Local de Benicarló, Vinaròs i Peníscola s'han reunit per a concretar els aspectes tècnics relacionats amb l'expedició de la targeta agrícola, una iniciativa intercomarcal que permetrà identificar amb un únic distintiu els agricultors de Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Càlig, Alcanar i Sant Jordi. D'aquesta manera, es podrà dur a terme un major control per a la prevenció dels robatoris al camp, atés que facilitarà a la Guàrdia Civil i a les policies locals de cada municipi la identificació dels vehicles associats als propietaris de les diferents parcel·les.

    La targeta es podrà sol·licitar a partir del proper dilluns, 24 d'octubre, en els respectius ajuntaments i està previst que a primers del mes de novembre es puguen lliurar les primeres targetes. Les persones interessades hauran de demanar la targeta en aquell municipi on estiguen empadronats o tinguen el seu domicili fiscal, independentment del terme on es trobe la parcel·la o les parcel·les que cultiva.

    Cada vehicle destinat a l'explotació agrícola comptarà amb una targeta. El llistat de targetes expedides per cada ajuntament estarà disponible per a altres ajuntaments i forces de seguretat que puguen intervenir en l'àmbit rural.

    Pujar