elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’equip de govern defensa la gestió econòmica de les obres de l’Eix Cívic de Benicarló

L’equip de govern defensa la gestió econòmica de les obres de l’Eix Cívic de Benicarló

  El regidor d’Urbanisme assegura que s’ha fet una gestió ‘immillorable’ que permetrà rebre el total de la subvenció dels fons europeus. Una vegada finalitzades les obres, es decidirà el model de circulació per a tota la zona.

  El regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí, ha defensat la gestió per part de l’equip de govern dels fons europeus del programa EDUSI destinats a les obres de remodelació de l’Eix cívic.

  «Les acusacions que ens han arribat des d’un partit de l’oposició acusant-nos de gestionar de manera irregular els fons europeus destinats a l’Eix Cívic són totalment falses», ha dit el regidor. Sorlí ha subratllat que la gestió econòmica ha estat «immillorable» i ha assenyalat que «en data 20 de desembre [data límit per a certificar les despeses de l’obra] vam certificar el 100% dels diners necessaris per a cobrar tota la subvenció, de manera que no hem perdut ni un euro de la subvenció».

  Sobre la finalització de les obres, el regidor ha explicat que «la data prevista és el 30 de gener», tot i que ha reconegut que «caldrà revisar bé tot el treball abans de firmar la recepció i fer les rectificacions que siguen necessàries, si és el cas».

  En relació al pas de vehicles, Juan Pascual Sorlí ha confirmat que «encara no està decidit al 100% el model de circulació que s’aplicarà a l’Eix Cívic», tot i que ha reconegut que «no podran transitar els vehicles com abans». En aquest sentit, Sorlí ha explicat que «l’Ajuntament ha encarregat un Pla de Mobilitat de Benicarló que estudiarà totes les opcions de circulació i permetrà adoptar les millors solucions».

  Pujar