elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El lavabo públic de la plaça Constitució torna a estar en funcionament

El lavabo públic de la plaça Constitució torna a estar en funcionament

  Una empresa de la zona ha subministrat els materials necessaris per a reparar i reactivar el bany. Els dimecres, amb motiu dels mercats no sedentaris, també s’ha habilitat un segon lavabo a la mateixa plaça i un altre a la plaça de Mossèn Tomás.

  A partir d’avui, torna a estar en funcionament el lavabo públic de la plaça de la Constitució després de diversos anys fora d’ús. La posada en funcionament ha estat possible gràcies al treball de la Brigada d’Obres i Serveis, que ha reparat les peces que dificultaven el seu ús i manteniment.

  «El problema —ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Fabián Flos— és que l’empresa responsable del manteniment era del País Basc i això feia insostenible dur a terme les reparacions en temps i forma».

  Fabián Flos ha assenyalat que «el que hem fet ara ha estat contactar amb empreses de la zona, que ens han pogut subministrar els elements necessaris per a la reparació». Flos ha agraït la «insistència de la portaveu de Compromís, Núria Isern, que des del primer dia de la legislatura ha mostrat el seu interés per poder reobrir aquest lavabo».

  En paral·lel, i des de fa unes setmanes, s’han instal·lat dos lavabos portàtils a la plaça de la Constitució que donen servei els dimecres, coincidint amb el Mercat de la Fruita i la Verdura. També a la plaça de Mossén Tomás, cada dimecres s’habilita un lavabo portàtil per donar servei als usuaris del Mercat.

  El regidor ha constatat que «aquesta era una necessitat que venien reclamant des de feia temps els clients dels mercats no sedentaris».

  Pujar