elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Benicarló convoca tres noves borses d’ocupació temporal

L’Ajuntament de Benicarló convoca tres noves borses d’ocupació temporal

    Des d’avui estan oberts els processos selectius per a la constitució d'una borsa d'educadors socials, una borsa d'auxiliars d'ajuda a domicili (SAD) i una borsa d'oficials de cementeri. Les instàncies es poden presentar a través de la Seu Electrònica fins als 10 dies comptadors des de l'endemà de la publicació de les convocatòries al Butlletí Oficial de la Província.

    L'Ajuntament de Benicarló, a través del Departament de Recursos Humans, ha publicat les bases per a la constitució de tres noves borses d’ocupació temporal, que serviran per a cobrir les necessitats temporals de personal d’educadors socials, d’auxiliars d'ajuda a domicili (SAD) i d’oficials de cementeri.

    Les borses tindran una vigència de tres anys i mig, d'acord amb les bases generals de l'Ajuntament (BOP nº111 de 13 de setembre de 2014).

    Les instàncies es poden presentar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament des d’avui fins als 10 dies comptadors des de l'endemà de la publicació de les convocatòries al Butlletí Oficial de la Província.

    Pujar