elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Grans concerts i artistes locals a les Festes de Benicarló

Grans concerts i artistes locals a les Festes de Benicarló

  Buhos, Orquesta Panorama, Pepet i Marieta, Entre Cuatro, Palo domado, Valiente bosque, Emlan, Pimienta molida, Xaranga ‘ls Desmadrats, Lissy i una nova big band completaran la programació nocturna del 19 al 28 d'agost a Benicarló. A més, els dos balls de gala tindran lloc a la pl. de la Constitució.

  Tornen els grans concerts a les Festes Patronals de Benicarló. El rock festiu de Buhos, amb influències del reggae i l'ska, omplirà la plaça de la Constitució el proper divendres 26 d'agost, mentre que l'esperada actuació de la gran Orquesta Panorama, una de les millors de tot l'estat, tindrà lloc dilluns 22 al pati del CEIP Eduardo Martínez Ródenas. A més de les gales, seran els únics actes que requeriran l'adquisició prèvia d'entrada, per 5 €.

  Seguint amb l'aposta pels artistes locals, la Comissió de Festes ha programat per a dimarts 23 d'agost un complet concert festiu de formacions amb components benicarlandos: Entre Cuatro, Palo domado, Valiente bosque i Emlan. També la Falla Mercat Vell organitzarà dimecres 24 el #MercatVellFest, amb Pepet i Marieta, Pimienta molida i la Xaranga ‘ls Desmadrats. I divendres 26 no faltarà el concert alternatiu de la Cerveseria Babilon, enguany amb el punk de Mas Faldut i el rock de Familyx.

  Dissabte 27 assistirem a una nova edició de «Passem revista», on enguany cantants locals interpretaran temes històrics d'Eurovisió acompanyats per una big band formada per 20 músics de Benicarló. També les balades de Lissy & her «vintage» friends despertaran els nostres records dissabte 20 amb el seu nou concert «Sentiments».

  Podrem gaudir de tots aquests espectacles d'entrada lliure a la plaça de la Constitució, condicionada especialment com a escenari central de les nits de Festes. I és que enguany els balls de gala també tindran lloc al centre de Benicarló. Completen la programació nocturna les orquestres Nueva Alaska (divendres 19, Nit del Certamen), Centauro (diumenge 21, sopar de pa i porta) i Nueva Era (dijous 25, Gala d'Entitats).

  Pujar