elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen els itineraris d’inserció sociolaboral per al foment de l’ocupació en Benicarló

Comencen els itineraris d’inserció sociolaboral per al foment de l’ocupació en Benicarló
  • El programa pretén que les persones es desenvolupen socialment i professionalment i que això els ajude a millorar la seua ocupabilitat.

La Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Benicarló està portant a terme una nova edició del programa 'Itineraris integrats d'inserció laboral', un projecte que té com a objectiu  principal ajudar les persones que vulguen integrar-se o reintegrar-se al mercat laboral i també assistir a les que vulguen millorar professionalment.

Per tal d’aconseguir l’objectiu, es porten a terme un conjunt d'accions a mida de les necessitats de cada persona que inclouen orientació, formació digital i formació especialitzada. D’aquesta manera, s’estableixen perfils d’ocupabilitat concrets i es dissenyen els itineraris individualitzats per a cada persona, on es concreten els objectius, la relació d’accions de promoció personal i els suports necessaris.

El programa està finançat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives i s’emmarca en el programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana. Està conduït i gestionat per professionals en l'àmbit de la integració i l'orientació laboral que formen part de l'equip de l'Àrea de Serveis Socials.

Pujar