elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Brigada d’Obres i Serveis millora la visibilitat i l’aparcament a la platja del Morrongo

La Brigada d’Obres i Serveis millora la visibilitat i l’aparcament a la platja del Morrongo

  S’han ampliat els carrils de circulació per a vehicles a la intersecció entre el Passeig Marítim i l’avinguda del Marqués de Benicarló. A més, s’han afegit noves places d’aparcament per a discapacitats i s’ha habilitat un nou pas per a vianants.

  La Brigada d’Obres i Serveis, amb la col·laboració de la Policia Local, ha realitzat una actuació per a millorar la circulació de vehicles i la visibilitat a la zona de la platja del Morrongo, un punt que acumula molt de trànsit de vehicles durant tot l’any, especialment a l’estiu.

  El regidor d’Obres i Serveis, Fabián Flos, ha explicat com s’ha realitzat l’actuació: «Hem traslladat la zona per a vehicles d’emergència a la vorera de dalt, de manera que hem guanyat espai per al pas de vehicles, i hem habilitat una zona de càrrega i descàrrega al carrer de la Companyia del Port».

  Per altra banda, on fins ara estacionaven les ambulàncies, s’han habilitat aparcaments per a motocicletes. «Amb això —ha aclarit el regidor— hem millorat la visibilitat de la platja i hem evitat el mur visual que suposava tindre aparcats els vehicles d’emergències pràcticament davant de la platja».

  A més, s’han habilitat quatre aparcaments per a persones amb discapacitat i s’ha habilitat un nou pas de vianants que connecta amb el passeig que transcorre damunt de les casetes dels mariners. «Així —ha subratllat el regidor— aconseguim un accés més ràpid i segur a la zona de la platja».

  Els treballs s’han dut a terme una vegada finalitzada la temporada d’estiu.

  Pujar