elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló tindrà un nou taller d’ocupació ‘Et Formem’ per a persones amb dificultats d’inserció laboral

Benicarló tindrà un nou taller d’ocupació ‘Et Formem’ per a persones amb dificultats d’inserció laboral
  • Tindrà una durada de 6 mesos i començarà l’1 de desembre

L’Ajuntament de Benicarló tindrà un nou taller d’ocupació ‘Et Formem’ adreçat a col·lectius vulnerables i de difícil inserció laboral. Així ho ha anunciat el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, que ha incidit en què «és una magnífica notícia que ens hagen concedit un altre taller d’ocupació per a millorar l’ocupabilitat dels col·lectius més desafavorits, especialment en l’actual context de crisi sanitària i econòmica en què ens trobem».

Sánchez ha subratllat que, tal i com s’ha fet en les anteriors edicions, «la selecció de tots els alumnes-treballadors es farà en coordinació amb l’Àrea de Benestar Social».

A més dels coneixements de jardineria, durant la formació teòrica de l’alumnat, s’impartiran coneixements relacionats amb la inserció laboral, la sensibilització mediambiental, la igualtat de gènere o la prevenció de riscos laborals, entre d’altres. 

El taller, que ha rebut la subvenció màxima de 120.103,20 euros, combinarà una part de formació teòrica i una altra de pràctiques laborals i se centrarà en la jardineria. Els alumnes-treballadors que aconseguisquen superar tant la part teòrica com la pràctica obtindran el certificat de professionalitat d’Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.

Segons ha confirmat el regidor, «el taller podria tindre continuïtat durant 1 any més amb el nivell 2 de la mateixa família de jardineria, que els valdria als alumnes el certificat d’Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes».

Pujar