elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló s’implica en la inserció laboral de persones amb diferents realitats socials

Benicarló s’implica en la inserció laboral de persones amb diferents realitats socials
  MÉS FOTOS
  Benicarló s’implica en la inserció laboral de persones amb diferents realitats socials - (foto 2)

  L’Ajuntament de Benicarló impulsa la plataforma ‘I jo també’ al costat dels ajuntaments de Vinaròs i Peníscola amb l’objectiu de treballar per la inserció laboral de les persones amb diferents capacitats.

  Actualment, s’està treballant en la creació d’una pàgina web amb la informació de cada una de les entitats que participen en el projecte i també s’està gravant un vídeo amb imatges de persones amb diferents capacitats que treballen i dels tallers que fan les diferents entitats.

  A més dels tres ajuntaments, també formen part de la plataforma Cocemfe Maestrat, el Centre Ocupacional IVASS El Maestrat, l’associació Fenòmens, Afaniad Vinaròs, el Centre de Rehabilitació i Integració Social de Vinaròs i el Col·legi d'Educació Especial Baix Maestrat.

  La regidora de Serveis Socials i Polítiques Inclusives, Gemma Cerdà, es mostra molt satisfeta per participar en aquesta plataforma i ha ressaltat que «és important que participem el màxim d’actors possibles i que totes i tots treballem en la mateixa direcció, perquè com més gent estiga implicada més fàcil serà arribar a l’objectiu final, que no és un altre que millorar l’ocupabilitat de persones amb diferents realitats socials».

  Cerdà ha constatat que «la vertadera inclusió és aconseguir un treball que dignifique a les persones, que és quan s'aconsegueix major integració en la societat».

  Pujar