elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló recupera l’oferta esportiva per a públic adult i escolar després de la pandèmia

Benicarló recupera l’oferta esportiva per a públic adult i escolar després de la pandèmia
  • Les activitats començaran el 2 de novembre i s’allargaran fins al 3 de juny

  • El termini d’inscripcions serà del 7 al 17 d’octubre, de forma telemàtica o presencial

MÉS FOTOS
Benicarló recupera l’oferta esportiva per a públic adult i escolar després de la pandèmia - (foto 2)
Benicarló recupera l’oferta esportiva per a públic adult i escolar després de la pandèmia - (foto 3)

Després de quasi dos anys d’aturada, l’Ajuntament de Benicarló ha recuperat tota l’oferta esportiva municipal tant per al públic adult com per als escolars, «fent una aposta decidida per la promoció de la salut, els hàbits saludables i les relacions socials», ha dit el regidor d’Esports, Fernando Jovaní.

«Enguany tenim més ganes que mai, perquè som conscients de la necessitat que té la població de recuperar hàbits, especialment la gent més jove i també els més grans», ha explicat el regidor, que ha recordat que enguany «hem hagut de reduir places en la campanya per a persones adultes per les restriccions anti-Covid19 però hem pogut mantindre pràcticament totes les places de la campanya d’Esport Escolar».

La Campanya Esportiva d’Hivern comptarà amb 14 activitats diferents i recuperarà el programa Viu Actiu, dirigit a millorar la salut de persones amb malalties cròniques. «Aquest era un dels programes que més ens urgia recuperar —ha remarcat el tècnic d’Esports, José Luis Herreros—, ja que la pandèmia ha augmentat el sedentarisme, especialment entre la gent amb problemes de salut».

Dins de les activitats per a adults s’inclouen tai-txi, ioga, activitats combinades, gimnàstica per a la tercera edat, condicionament físic per a adults, pilates, aeròbic... I enguany, com a novetat, s’ha incorporat una activitat específica per a l’alumnat de secundària, Fitness i salut, amb l’objectiu de donar servei a l’alumnat que ja no formen part del programa d’Esport Escolar i encara no ha decidit apuntar-se a les activitats físiques per a adults. Aquest programa s’impartirà dins dels propis centres educatius.

Les preinscripcions per a la Campanya Esportiva d’Hivern es podran realitzar del 7 al 17 d’octubre de forma telemàtica a través del web www.esportsbenicarlo.com o de forma presencial al Pavelló Poliesportiu del 8 al 15 d’octubre, de 12.00 a 13.00 hores, demanant cita prèvia al telèfon 964 83 04 40.

El 18 d’octubre es farà el sorteig i els llistats provisionals sortiran el dia 19. El 20 i 21 d’octubre seran per a resoldre canvis i incidències i les llistes definitives es publicaran el 22 d’octubre.

Del 22 al 29 d’octubre es podrà fer el pagament, via telemàtica o de forma presencial a l’entitat bancària. No hi haurà llistes d’espera.

Pel que fa al programa d’Esport Escolar, l’oferta estarà dividida en dos grups d’activitats. D’una banda, hi haurà activitats en instal·lacions municipals a partir de les 17 hores, amb propostes com escacs, gimnàstica rítmica, aikido, balls i estils, triatló, multiesports o esports alternatius.

D’altra banda, hi haurà activitats als centres escolars, dividides en tres grups: multiesports (adreçat a l’alumnat de primer i segon de Primària), esports alternatius (amb activitats que aniran canviant cada dos mesos i on s’inclouran atletisme, pilota valenciana, esgrima, esports de raqueta, handbol o hoquei) i futbol sala.

Les inscripcions, dates i terminis per al programa d’Esport Escolar seran exactament les mateixes que per a la Campanya Esportiva d’Hivern.

Tant la Campanya Esportiva d’Hivern com el programa Esport Escolar començaran el 2 de novembre i finalitzaran el 3 de juny.

Pujar