elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló obre un pàrquing per a 150 vehicles al carrer del Tossal de les Figueres

Benicarló obre un pàrquing per a 150 vehicles al carrer del Tossal de les Figueres
  • El pipi-can s’ha traslladat a la zona oest del pàrquing

Benicarló compta a partir d’avui amb un nou aparcament gratuït amb capacitat per a més de 150 vehicles ubicat al final del carrer del Tossal de les Figueres, just a tocar de l’antiga N340.

Així ho ha anunciat el regidor d’Obres i Serveis, Fabián Flos, que ha explicat que la Brigada d’Obres i Serveis ha estat l’encarregada de realitzar les tasques d’adequació del solar. «La Brigada s’ha encarregat de netejar, desbrossar i anivellar el terreny, així com d’instal·lar la il·luminació i senyalitzar totes les places, que hem marcat amb caps de corda donats pels mariners de Benicarló».  

A més, s’han instal·lat dos cartells informatius a l’entrada del pàrquing, un amb el plànol i el sentit de circulació per l’interior de l’aparcament i un altre amb el recordatori de la normativa que prohibeix que els gossos dipositen els seus excrements en el solar del pàrquing i que preveu multes de fins a 300 euros.

El regidor ha volgut agrair a l’empresa Edificaciones Vilanova «la cessió gratuïta del pàrquing» i ha recordat altres actuacions recents en relació a l’adequació de pàrquings, com la de l’avinguda del Marqués de Benicarló (amb capacitat per a 100 vehicles) o la de la plaça dels Telers (amb capacitat per a 87 vehicles).

Fabián Flos ha assegurat que «continuarem treballant en aquesta línia d’aconseguir cessions gratuïtes de solars perquè pensem que Benicarló necessita aparcament» i ha remarcat que «d’aquesta manera, no només creem zones de pàrquing sinó que revitalitzem àrees urbans i creem entorns més funcionals i accessibles».

Pel que fa al pipi-can del carrer del Tossal de les Figueres, s’ha traslladat a la zona oest del pàrquing, prop del bulevard, per evitar les queixes del veïnat pels sorolls i males olors.

Pujar