elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló viu l'Embolicà de coquetes de Sant Antoni

Benicarló viu l'Embolicà de coquetes de Sant Antoni
  MÉS FOTOS
  Benicarló viu l'Embolicà de coquetes de Sant Antoni - (foto 2)
  Benicarló viu l'Embolicà de coquetes de Sant Antoni - (foto 3)
  Benicarló viu l'Embolicà de coquetes de Sant Antoni - (foto 4)
  Benicarló viu l'Embolicà de coquetes de Sant Antoni - (foto 5)
  Benicarló viu l'Embolicà de coquetes de Sant Antoni - (foto 6)
  Benicarló viu l'Embolicà de coquetes de Sant Antoni - (foto 7)

  Al voltant de 250 persones van participar diumenge 7 de gener en l’embolicà de les coquetes de la Festa de Sant Antoni de Benicarló, que organitze la seua confraria. El magatzem de la mar va ser el lloc escollit per a portar a terme este tradicional acte que ja anuncie la festa del divendres 19 i dissabte 20 de gener.

  Enguany s’han elaborat 125.000 coquetes què es repartiran durant els dos dies grans de la celebració, que està declarada com a Festa d’Interès Turístic Provincial.

  Els majorals i majorales van viure la gran embolicà, a tocant de la Dama 2024, María Senar, i de l’Homenatge 2024, el matrimoni format per Guillermo Palau i Tere Melet. També es van sumar a l’acte, l’alcalde de Benicarló, Juan Manuel Cerdá, i nombrosos regidors de la corporació municipal, al costat del consiliari de la confraria, mossèn Carlos García Talarn, i el jutge de Pau, Joan Ferrer. A més a més, entitats del municipi, i gran i menuts, simpatitzants de la festa, no van voler perdre’s l’embolicà de les coques de la Festa de Sant Antoni de Benicarló.

  Els president José Antonio Simó va agrair la participació “a totes les persones que s’han apropat a ajudar-nos a embolicar les coques i que ja estan esperant amb moltes ganes la festivitat”.

  Amb un berenar per a totes les persones assistents es tancava l’embolicà 2024, un dels actes més participatius de la festa del Sant Antoni benicarlando que, amb la finalització de les celebracions nadalenques, ja ha iniciat el seu compte enrere.

   

  Pujar