elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló dona treball a 20 persones que havien perdut la feina a causa del COVID-19

Benicarló dona treball a 20 persones que havien perdut la feina a causa del COVID-19
  • L'Ajuntament ha contractat 20 persones majors de 30 anys, desocupades a causa de la conjuntura derivada del COVID-19, que durant sis mesos reforçaran els serveis municipals

Un total de 20 persones majors de 30 anys han començat a treballar a l'Ajuntament de Benicarló en el marc del programa de la Generalitat Valenciana ECOVID, coordinat per l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències. La durada dels contractes és de sis mesos a jornada completa.

L'Ajuntament de Benicarló ha contractat 20 persones majors de 30 anys, desocupades a causa de la conjuntura derivada de la COVID-19, que durant sis mesos reforçaran els serveis municipals. En concret, a través del procés de selecció que ha realitzat LABORA, s'han incorporat 10 auxiliars d’informació, que estaran repartits entre les diferents instal·lacions municipals, dos persones netejadores, una animadora sociocultural, un periodista, dos ajudants de biblioteca, un formador de formació per a cursos de tràmits amb l'administració, una persona cuidadora de suport per al Servei d’Ajuda a Domicili, un tècnic en Seguretat i Salut en el treball i una dissenyadora gràfica.

L'alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada pel regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, i pel regidor de Recursos Humans, Carlos Flos, ha donat la benvinguda als treballadors i s'ha mostrat satisfeta per aquesta subvenció, que suposa «reforçar els serveis municipals i fomentar l’ocupabilitat de persones que estaven aturades».

El regidor de Promoció Econòmica ha recordat que des del mes d’agost s’ha contractat 56 persones desocupades a través de cinc programes d’ocupació de la Generalitat Valenciana i un de la Diputació de Castelló.

Per la seua banda, el regidor de Recursos Humans ha ressaltat que «amb aquestes contractacions continuem implementant mesures que contribueixen a minimitzar l’impacte en l’ocupació de la COVID-19».

La contractació de les 20 persones que han entrat a treballar avui es fa a través d’una subvenció de 203.040,78 euros concedida per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències a l’Ajuntament de Benicarló.

Pujar