elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Benicarló contractarà més de 20 persones a través de dos programes d’ocupació

Benicarló contractarà més de 20 persones a través de dos programes d’ocupació
Benicarló contractarà més de 20 persones a través de dos programes d’ocupació
  MÉS FOTOS
  Benicarló contractarà més de 20 persones a través de dos programes d’ocupació - (foto 2)

  A través del programa Ecovid, per a majors de 30 anys, es contractaran conserges, tècnics de medi ambient, personal administratiu, ajudants de biblioteca, peons agropecuaris i periodistes. També es contractaran menors de 30 anys en les ocupacions de conserges, personal administratiu, psicòlegs/òlogues, ajudants de museu, periodistes i arquitectes.

  L’Ajuntament de Benicarló contractarà més de 20 persones abans de finalitzar l’any en el marc de dos programes d’ocupació subvencionats per la Conselleria d’Economia Sostenible amb un import total de més de 450.000 euros. Així ho ha anunciat el regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, que ha destacat que «en els poc més de dos anys que portem de legislatura, hem superat els 2 milions d’euros en programes d’ocupació, pràcticament el mateix que en tota la legislatura anterior».

  El regidor ha explicat els perfils que es contractaran a través de cadascun dels programes. En concret, per al programa Ecovid (majors de 30 anys) es contractaran conserges, tècnics de medi ambient, personal administratiu, ajudants de biblioteca, peons agropecuaris i periodistes.

  Pel que fa al programa EMPUJU, per a menors de 30 anys, es contractaran conserges, personal administratiu, psicòlegs/òlogues, ajudants de museu, periodistes i arquitectes.

  Les persones que vulguen optar a qualsevol de les contractacions han d’estar inscrites a LABORA com a demandants d’ocupació en el CNO corresponent (consulteu el cartell) abans del 2 de novembre.

  La contractació es farà efectiva abans de finalitzar l’any.

   

  Pujar