Castellano

La jove de Benetússer Sandra Valero arrasa com a subcampiona en Eurovisió Júnior

La jove de Benetússer Sandra Valero arrasa com a subcampiona en Eurovisió Júnior

  Benetússer s'ha bolcat amb la seua veïna Sandra Valero, representant d'Espanya en el festival Eurovisió Júnior, que va aconseguir la segona posició, la millor classificació per al nostre país des de 2005. Centenars de persones entre veïns, veïnes, i eurofans de tota la comarca s'han donat cita en el Centre Cultural El Vaig moldre per a seguir en directe la gala en la qual Valero ha aconseguit el segon lloc.

  A partir de les 15.30h va començar a congregar-se el públic tant a l'interior del Molí com en la plaça on es va instal·lar una pantalla gegant. L'emoció va arribar poc després amb l'actuació de Sandra que van corejar a l'uníson des de Benetússer, a més de mil quilòmetres de distància de Niça, tots els veïns i veïnes de la cantant.

  Durant les votacions el públic congregat va animar amb força cada vegada que algun país atorgava 12 punts a l'actuació de Sandra. Fins que van arribar les votacions del públic que havien de decidir si França o Espanya aconseguien alçar-se amb el títol. Finalment va ser Zoé Clauzure amb la seua cançó "Coeur" la triomfadora.

  “És un orgull per a Benetússer poder dir que tenim a la cantant subcampiona del Festival d'Eurovisió Júnior encara que com li vam dir la setmana passada quan la rebem a l'ajuntament per a nosaltres ja era guanyadora. És una xiqueta excepcional i s'ho mereix. Estem molt contentes”, ha explicat l'alcaldessa Eva Sanz.

  MÉS FOTOS
  La jove de Benetússer Sandra Valero arrasa com a subcampiona en Eurovisió Júnior - (foto 2)
  La jove de Benetússer Sandra Valero arrasa com a subcampiona en Eurovisió Júnior - (foto 3)
  La jove de Benetússer Sandra Valero arrasa com a subcampiona en Eurovisió Júnior - (foto 4)
  Pujar