28 de març de 2020 28/3/20

Bankia avança el pagament de les pensions als seus clients

Bankia avança el pagament de les pensions als seus clients - (foto 1)
  • L'entitat recomana als pensionistes que no acudisquen a les oficines

Bankia abonarà als seus clients les pensions de la Seguretat Social dos dies abans de la data prevista, que és el 25 de cada mes. A més, ha posat en marxa una sèrie d'iniciatives per a evitar, en la mesura que siga possible, que els pensionistes hagen d'acudir a les oficines.

L'entitat recomana, encaridament, als seus clients que no vagen a la sucursal bancària, sobretot a les persones de més edat, perquè en aquests moments el més important és preservar la salut. Així li ho demanarà igualment a través de SMS en les pròximes hores.

A més, aquest dilluns l'entitat es posarà en contacte telefònic i enviarà un altre missatge al mòbil dels seus clients per a comunicar-los que s'ha ingressat la pensió en el seu compte. Els recordarà de nou que no és necessari que acudisquen a les sucursals i que, en cas que necessiten traure diners, realitzen el reintegrament en el caixer.

Bankia manté obertes la majoria de les oficines de la seua xarxa, si bé demana no acudir a les mateixes llevat que siga estrictament necessari, amb la finalitat d'evitar aglomeracions. Per a aconseguir aquest objectiu, ha establit uns criteris d'actuació, en línia amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, a fi de protegir la salut dels clients i els professionals de l'entitat.

D'aquesta manera, l'aforament de clients dins de l'oficina es limitarà al nombre màxim de persones que puguen ser ateses de manera simultània i s'exigirà guardar la distància mínima de seguretat entre persones.

Addicionalment, l'entitat ha reforçat els canals digitals que té a la disposició dels seus clients, a través dels quals poden relacionar-se amb els professionals del banc i realitzar la seua operativa habitual, evitant haver de realitzar desplaçaments innecessaris.

L'entitat, a més, està en permanent monitoratge de tots els seus sistemes amb la finalitat d'assegurar l'operativa online i l'atenció als clients per tots els canals remots disponibles (oficina internet, App, atenció telefònica, ‘Connecta amb el teu Expert’, caixers automàtics…).

Bankia continua en permanent contacte amb les autoritats sanitàries i continuarà aplicant els protocols d'actuació establits, sobre la base de criteris de prudència, vigilància activa i atenció a les persones.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar