15 d’octubre de 2019 15/10/19

Xarrada informativa sobre el mosquit tigre i la mosca negra a la Casa de la Cultura d’Alzira

Xarrada informativa sobre el mosquit tigre i la mosca negra a la Casa de la Cultura d’Alzira - (foto 1)
MÉS FOTOS
Xarrada informativa sobre el mosquit tigre i la mosca negra a la Casa de la Cultura d’Alzira - (foto 2)

La mosca negra i el mosquit tigre han estat els protagonistes de la xarrada que ha organitzat la regidoria de Sanitat a la Casa de la Cultura, la vesprada d’ahir dijous.

Davant la situació provocada per estos insectes i la demanda de la ciutadania per conéixer de més a prop este problema, el Departament de Sanitat junt amb l’empresa Lokímica, encarregada del tractament, han donat resposta als dubtes dels assistents a la xarrada.

L’acte, presentat per la regidora de Sanitat, Gemma Alós, va comptar amb la presència del biòleg Ricardo Acosta, responsable de la campanya de tractament en la Ribera del mosquit tigre, mosquit comú i mosca negra, mosca comú. Durant la seua intervenció, la regidora Gemma Alós ha recordat que “s’ha treballat i se seguix treballant per donar solució a la proliferació de larves. Tant les larves com la quantitat d’insectes s’han vist reduïdes de manera notòria gràcies a les actuacions realitzades”. L’edil també ha destacat que “se seguixen atenent les queixes de veïnes i veïns que, després de ser escoltades, es posen en coneiximent de l’empresa encarregada del tractament perquè done una solució a la zona o barri afectat”.

La xarrada va estar enfocada a conéixer les característiques del mosquit tigre i mosca negra, com es reproduïxen, com piquen o roseguen per alimentar-se de la sang, els seus desplaçaments i la distància que recorren. També es va informar del calendari de fumigació i les actuacions extraordinàries realitzades en els últims dies. Tant la regidora Gemma Alós com el biòleg Ricardo Acosta van poder respondre a totes les preguntes dels participants i ambdós han destacat la importància dels tractaments mancomunats amb les poblacions veïnes i pròximes a Alzira.

ocultar
Xarrada informativa sobre el mosquit tigre i la mosca negra a la Casa de la Cultura d’Alzira
Pujar