15 de novembre de 2019 15/11/19

Valoració positiva de la campanya de promoció del valencià en Falles

Valoració positiva de la campanya de promoció del valencià en Falles - (foto 1)

  La campanya de promoció del valencià en les falles "Encesa per tu, encés per tu", promoguda per la Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià, va ser un èxit, amb una gran acollida de públic.

  Els passats dies 16, 17 i 18 de març es va instal·lar un photocall al costat de la carpa la Junta Local Fallera on els fallers i falleres i visitants de les Falles d'Alzira podien fer-se fotos amb lemes com "No s'és res si no s'és poble", "Declarat ninot indultat", "Encesa per tu", "Encés per tu", "Senyora pirotècnica, pot començar la mascletà" o "Borinot el que no bote", entre altres. A més, es van repartir 4.000 xapes i 3.000 polseres de diversos colors amb els mateixos lemes entre els assistents a les mascletaes dels tres dies, que no van parar de desfilar per la carpa del photocall durant els tres dies.

  Aida Ginestar, regidora de Cultura, Esports i Promoció del Valencià, mostra la seua satisfacció per "la gran acollida de públic en un acte com este photocall 'Encesos, enceses per tu' que promociona al mateix temps les Falles i el valencià en un ambient lúdic".

  ocultar
  Valoració positiva de la campanya de promoció del valencià en Falles
  Pujar