elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Troben en el riu Xúquer el cadàver del jove desaparegut a Alzira fa una setmana

Troben en el riu Xúquer el cadàver del jove desaparegut a Alzira fa una setmana
  • La Policia Nacional ha localitzat el cos les característiques del qual coincideixen amb la de Francisco Aucina Román

Agentes del Grup Especial d'Operacions (GEO) de la Policia Nacional han trobat aquest matí en va riure Xúquer al seu pas pel municipi d'Alzira el cos sense vida d'un home les característiques del qual podrien coincidir amb les de l'home desaparegut el passat dia 30 en aquesta localitat i la cerca de la qual s'estava duent a terme, segons han informat fonts de la Policia Nacional, malgrat estar l'espera de confirmació de la identitat per part de la Unitat de Policia Científica.

Cal recordar que l'home de 41 anys va desaparéixer el passat 30 de novembre sense deixar ni rastre. L'última vegada que se li va veure va ser la nit del dijous 30 de novembre.

Després de patir un accident amb un vehicle en el qual viatjava amb més persones, en xocar contra un altre cotxe, l'home va eixir corrent sense mòbil ni cartera i se li va perdre en la foscor.

Dilluns passat, s'havien trobat prengues de Francisco en la ribera del riu Xúquer.

Des de llavors, els agents han dut a terme una minuciosa labor de rastreig fins que hui, dijous 7 de desembre, s'ha confirmat la pitjor de les notícies: la troballa d'un cadàver que, a l'espera de l'autòpsia, tot fa indicar que es tracta d'aquest alzireny.

Pujar