2 de desembre de 2020 2/12/20

Trenta-sis nou fanals i canvi de tot el cablejat en la plaça Ana Sanchis i carrer Arts Gràfiques

Trenta-sis nou fanals i canvi de tot el cablejat en la plaça Ana Sanchis i carrer Arts Gràfiques - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Trenta-sis nou fanals i canvi de tot el cablejat en la plaça Ana Sanchis i carrer Arts Gràfiques - (foto 2)
  Trenta-sis nou fanals i canvi de tot el cablejat en la plaça Ana Sanchis i carrer Arts Gràfiques - (foto 3)
  Trenta-sis nou fanals i canvi de tot el cablejat en la plaça Ana Sanchis i carrer Arts Gràfiques - (foto 4)
  Trenta-sis nou fanals i canvi de tot el cablejat en la plaça Ana Sanchis i carrer Arts Gràfiques - (foto 5)

  Actuar en totes les barriades d’Alzira per tal de millorar l’enllumenat públic és una tasca que es realitza des de la Regidoria de Serveis Urbans de manera habitual.

  Seguint este criteri de condicionament s’ha finalitzat l’adequació en la zona de la plaça Ana Sanchis i el carrer Arts Gràfiques, amb un import de 16.000 euros, que ha possibilitat el canvi de trenta-sis fanals, tots amb el sistema led d’il·luminació, per tal de seguir propiciant l’estalvi energètic.

  El treball ha consistit en el canvi del cablejat de totes les arquetes, segellant-les, la qual cosa evitarà les avaries cada vegada que travessem un episodi de pluja. 

  «Esta millora era una demanda veïnal que hem considerat necessari atendre per tal de solucionar les constants apagades en l’enllumenat urbà d’esta zona de la ciutat. Ara amb la finalització del canvi de cablejat i fanals en la zona d’Ana Sanchis estalviarem energia. A més, tant la plaça Ana Sanchis com el carrer Arts Gràfiques passen a comptar amb una il·luminació molt millorada respecte al que es disposava abans de realitzar esta actuació», ha recalcat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans.

   

  Pujar