elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Tourist Info d'Alzira obri este dijous 11 de juny

La Tourist Info d'Alzira obri este dijous 11 de juny - (foto 1)
  • L'horari d'atenció al públic serà de 10 a 12, encara que anirà augmentant progressivament conforme passen les setmanes

La Tourist Info d'Alzira, ubicada en la plaça del Regne, obri de nou al públic este dijous 11 de juny després de l'obligat  parèntesi  per la pandèmia de la Covid-19.

L'horari en els primers dia d'obertura serà de 10 a 12 hores. La franja horària anirà ampliant-se progressivament conforme passen les setmanes, encara que l'atenció telefònica oferirà servici fins les 14 hores.   

Al llarg de les setmanes de confinament s'ha estat treballant amb l'actualització de tota la informació que s'oferix de la Tourist Info per tal de tindre-ho tot a punt per a tornar a donar servici: horaris d'autobús urbà; rutes de senderisme; MUMA; Museu Faller; elements del patrimoni de la ciutat; etc...  

L'oficina d'Alzira esta integrada dins de la xarxa d'oficines de la Comunitat Valenciana, dependents de la Generalitat Valenciana, i un dels objectius amb el que es treballa és la de millorar el grau de satisfacció dels turistes que ens visiten.  

Isabel Aguilar, regidora de l'àrea de Turisme, manifesta que "L'objectiu de cara als pròxims mesos és la de seguir dissenyant propostes atractives i útils per als que desitgen conéixer la nostra ciutat, la seua manera d'entendre les manifestacions culturals i festives; els monuments patrimonials; o la interessant barriada de la Vila on es concentra bona part dels elements del passat àrab de la nostra ciutat".

Pujar