elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una subvenció Estatal permet la reparació dels trams de carrers afectats pel temporal Glòria

Una subvenció Estatal permet la reparació dels trams de carrers afectats pel temporal Glòria
  MÉS FOTOS
  Una subvenció Estatal permet la reparació dels trams de carrers afectats pel temporal Glòria - (foto 2)
  Una subvenció Estatal permet la reparació dels trams de carrers afectats pel temporal Glòria - (foto 3)
  Una subvenció Estatal permet la reparació dels trams de carrers afectats pel temporal Glòria - (foto 4)
  Una subvenció Estatal permet la reparació dels trams de carrers afectats pel temporal Glòria - (foto 5)
  Una subvenció Estatal permet la reparació dels trams de carrers afectats pel temporal Glòria - (foto 6)
  Una subvenció Estatal permet la reparació dels trams de carrers afectats pel temporal Glòria - (foto 7)

  Una subvenció Estatal està permetent a la Regidoria de Serveis Urbans continuar millorant els vials de la nostra ciutat, tant en l’entramat urbà com en les urbanitzacions residencials i de segones vivendes. Alguns desperfectes van estar ocasionats pel temporal Glòria.

  Els treballs inclouen les tasques de condicionament en carrers que presenten el ferm desgast, clots i erosions, pel que s’han fressat els laterals de la calçada actual i s’ha procedit a l’asfaltat superposat, a més d’incloure l’alçament d’embornals, així com pous de telecomunicacions fins a la nova cota. Una vegada finalitzades les tasque d’asfaltat es procedirà a la reposició de la senyalització horitzontal.  

  Els carrers que estan sent objecte de condicionament són: Doctor Ferrán, Simat, Salvador Perlés, la Unión, Dr. Fleming i l’avinguda Pare Castells.

  El mateix procediment es realitzarà, està pròxima setmana, als carrers de la urbanització El Respirall, a més d’actuar també en els camins que encara són de terra per tal de pavimentar-los.

  Es fressaran els laterals i s’asfaltaran amb una capa de cinc centímetres als trams dels carrers Bonaire i Serra de la Murta. Mentre els carrers, Rosella, Garrofer i el tram final de Serra de la Murta, seran objecte de pavimentació, ja que a hores d’ara encara són carrers de terra.

  «Amb estes actuacions continuem des de la Regidoria de Serveis Urbans millorant l’estat dels carrers d’Alzira i condicionant els vials de les urbanitzacions que encara no estan asfaltats, complint i fent realitat un dels objectius marcats per la Regidoria per a esta legislatura», segons Fernando Pascual, regidor de l’àrea. 

  Pujar