10 de desembre de 2019 10/12/19

Hui s’incorporen a l’Ajuntament 85 persones provinents de dos nous programes

Hui s’incorporen a l’Ajuntament 85 persones provinents de dos nous programes - (foto 1)
  • 35 becaris de la “La Dipu et beca 2019”

  • 50 operaris agrícoles del Servei Públic d’Ocupació Estatal

MÉS FOTOS
Hui s’incorporen a l’Ajuntament 85 persones provinents de dos nous programes - (foto 2)

Este matí l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i els representants dels distints departaments de l’Ajuntament han rebut els 35 becaris i becàries seleccionats dins del programa “La Dipu et beca 2019”.

Estes beques permeten que els estudiants universitaris o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzen pràctiques formatives en els distints departaments municipals. La durada de les beques és de 2 mesos (juliol i agost) i la seua dedicació és de 20 hores setmanals en horari de 9 a 13 hores.

 L’alcalde ha donat la benvinguda als assistents i ha destacat que “estes beques són molt importants ja que els permeten posar en pràctica el que estan estudiant i encaminar-se a la seua vida professional”.

D’altra banda, també este mateix matí, l’alcalde d’Alzira i el regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres, han rebut els beneficiaris de la subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) per a la contractació de 50 treballadors desocupats per a la realització d’obres i serveis d’interés general i social.

Es tracta d’un programa per a pal·liar la desocupació agrícola eventual mitjançant projectes que garantisquen als treballadors agrícoles un complement de rendes.

“Amb la participació en este programa es vol consolidar l’activitat del Sector Primari, ja que existix un elevat nombre de treballadors desocupats i, al mateix temps, desenvolupar actuacions que impliquen una millora de la qualitat de vida d’Alzira, tant per elles mateixes, com pel complement de les rendes del personal a contractar”, assegura el regidor, Pep Carreres.

El SEPE ha atorgat una quantia total de 209.813 € a l’Ajuntament d’Alzira per a la contractació al llarg de tres mesos de 41 peons agrícoles, 8 capatassos i 1 encarregat que cobraran un salari segons el conveni col·lectiu vigent.

Els treballadors portaran a terme actuacions relacionades amb el desenvolupament del medi rural, la conservació i desenvolupament del patrimoni forestal i el medi ambient, la creació i millora d’infraestructures, amb vista a procurar una millora de la qualitat de vida en l’entorn en què es realitzen.

ocultar
Hui s’incorporen a l’Ajuntament 85 persones provinents de dos nous programes
Pujar