5 de desembre de 2020 5/12/20

La rotonda de les Fulles, lloc de concentració el 27 d’agost per a vore passar la Volta Ciclista a Espanya

La rotonda de les Fulles, lloc de concentració el 27 d’agost per a vore passar la Volta Ciclista a Espanya - (foto 1)
  • Entre les 13.15 i les 13.45, aproximadament, és quan s’espera l’arribada dels corredors al seu pas per Alzira, abans, a les 12, arribarà la caravana publicitària amb marxandatge

MÉS FOTOS
La rotonda de les Fulles, lloc de concentració el 27 d’agost per a vore passar la Volta Ciclista a Espanya - (foto 2)
La rotonda de les Fulles, lloc de concentració el 27 d’agost per a vore passar la Volta Ciclista a Espanya - (foto 3)

Els amants del ciclisme tenen una cita ineludible el 27 d’agost. La quarta etapa de la 74 edició de la Volta Ciclista a Espanya, amb eixida des de Cullera, passa per la ciutat d’Alzira. Eixe és el motiu pel qual des del Club Ciclista Alzira s’ha sol·licitat a la Regidoria d’Esports col·laboració per condicionar els trams per on discorrerà l’esdeveniment esportiu al pas per la nostra ciutat.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, s’ha reunit amb Lluís Alcázar i Óscar Martínez, president i secretari, respectivament, del Club Ciclista Alzira, per tal d’enllestir-ho tot de cara al pas de la volta.

Pascual ha mostrat la seua disposició a col·laborar amb el Club Ciclista, i els ha informat que ja s’han netejat els vials per on està previst el pas de la volta: la rotonda de l’Hospital; les avingudes de la Mediterrània i del Voluntariat Popular; la rotonda de les Fulles i la C-43, creuant el pont del riu Xúquer.

La rotonda de les Fulles és el punt on està previst que es detinga, al voltant de les 12 del migdia, la caravana publicitària de la volta per al repartiment de material de marxandatge. Posteriorment, entre les 13.15 i les 13.45, aproximadament, és quan s’espera l’arribada dels corredors al seu pas per este punt de concentració de la nostra ciutat, les Fulles.

“Com a regidor de l’àrea d’Esports estic en tot moment a la disposició del Club Ciclista Alzira, per tal que estiga tot en condicions òptimes per al bon desenrotllament del pas de la volta pels vials de la nostra ciutat, que compta amb la participació dels millors ciclistes del món. Una cita ineludible per a tots els milers de seguidors alzirenys i de les localitats del voltant amants de l’esport del ciclisme”, ha remarcat Fernando Pascual.

Pujar