elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es reprén esta setmana la campanya de conscienciació Amo format, gos educat, per a mantindre Alzira neta d’excrements

Es reprén esta setmana la campanya de conscienciació Amo format, gos educat, per a mantindre Alzira neta d’excrements
  MÉS FOTOS
  Es reprén esta setmana la campanya de conscienciació Amo format, gos educat, per a mantindre Alzira neta d’excrements - (foto 2)
  Es reprén esta setmana la campanya de conscienciació Amo format, gos educat, per a mantindre Alzira neta d’excrements - (foto 3)

  Des de les regidories de Serveis Urbans i Sanitat, s’incidix en la campanya “Amo format, gos educat”, que ve realitzant-se des de fa ja tres anys a la nostra ciutat i amb la qual es pretén que els propietaris de mascotes agafen consciència de la necessitat d’arreplegar els excrements de les seues mascotes de la via pública, així com col·laborar en la neteja utilitzant una botella amb desinfectant natural, compost d’aigua i vinagre per tal d’eliminar l’olor d’orí.

  Hui esta campanya està realitzant-se al parc de Pere Crespí, per part de les informadores cíviques, encarregades de conscienciar a la població de les diverses campanyes que es realitzen a Alzira des de la Regidoria de Serveis Urbans. La campanya s’allargarà la resta de la setmana per altres zones de la ciutat com la plaça Major, el carrer Benito Pérez Galdós, etc

  «Cal incidir en la necessitat de ser conscients a l’hora de traure a passejar el gos a la via pública, ja que encara que semble que hem avançat molt en esta qüestió cal incidir en recordar que es tracta d’una qüestió d’ètica i salut, pel que no és admissible el deixar els excrement dels gossos sense arreplegar o no desinfectar els llocs on dipositen l’orí», segons el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual.

  Per la seua banda, Gemma Alós, regidora de Sanitat, sol·licita una vegada més la col·laboració de totes i tots per tal de minimitzar la brutícia als carrers i places i contribuir a que els espais públics siguen llocs segurs des del punt de vista sanitari.

  La regidora recorda que «La ciutat d’Alzira compta amb diversos recintes canins que cal utilitzar, perquè per això s’han creat , i mai hem d’oblidar que les persones som els responsables de les nostres mascotes. Amb una mínima implicació, només utilitzant el sentit comú, guanyem totes i tots. Actuar amb responsabilitat augmenta   el benestar de totes i tots i ajudem a evitar infeccions produïdes per la falta d’higiene als espais públics».

  Pujar