17 de gener de 2021 17/1/21

Protecció Civil i el Vacif realitzen unes pràctiques per millorar l’eficiència davant dels incendis forestals

Protecció Civil i el Vacif realitzen unes pràctiques per millorar l’eficiència davant dels incendis forestals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Protecció Civil i el Vacif realitzen unes pràctiques per millorar l’eficiència davant dels incendis forestals - (foto 2)
  Protecció Civil i el Vacif realitzen unes pràctiques per millorar l’eficiència davant dels incendis forestals - (foto 3)

  Amb la intenció de coordinar els efectius de lluita contra contra els incendis forestals, els membres de Protecció Civil d’Alzira i els del Vacif han celebrat unes pràctiques conjuntes per tal d’aconseguir una major efectivitat a l’hora de afrontar un incendi en el terme municipal.

  L’objectiu d’estes accions és la coordinació en el cas d’emergència i aprofitar els seus recursos. L’activitat s’ha celebrat en el paratge de la Casella, concretament en la Font del Garrofer.

  La regidora de Seguretat, Sara Garés, ha manifestat al respecte: “Este tipus de accions conjuntes són necessàries per a poder respondre d’una forma eficaç contra un incendi forestal”. Garés ha afegit: “És encomiable la labor desinteressada que fan estes dos entitats, i que mereixen tot el reconeiximent per part de l’Ajuntament i la ciutadania”.

  Pujar