elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aki obrirà la seua botiga a Alzira amb majoria d’empleats locals

Aki obrirà la seua botiga a Alzira amb majoria d’empleats locals - (foto 1)

  Hui s'ha presentat en roda de premsa el projecte de la nova botiga de Aki a Alzira, que té prevista l'apertura a finals del proper mes de juliol.

  Per a la posada en marxa del projecte s'han creat 15 nous llocs de treball, i més del 80% seran ocupats per alzirenys i alzirenyes. A més també formaran part de l'equip 7 persones que han accedit per promoció interna, així doncs, un total de 22 llocs de treball.

  La posada en marxa del centre de bricolatge suposa una inversió de més d'1 milió d'euros per part de l'empresa francesa i altres 2,5 milions per part del propietari del solar i promotor Construcciones Eliseo Pla, de Castelló de la Ribera.

  A l'acte han assistit l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, la regidora de Projectes Urbanístics, Sara Garés, i representants de Aki Bricolatge, que han explicat als assistents la política del grup empresarial Adeo, que es dedica a la decoració, bricolatge, construcció, jardineria, etc. i que ja conta amb vora 50 botigues a tot Espanya.

  L'alcalde de la localitat, Diego Gómez, ha manifestat que la venda del solar municipal per a la instal·lació de la botiga ha remarcat l'aposta per l'ocupació de l'equip de govern i representa també un treball per la dinamització i dignificació de la zona menys desenvolupada de Tulell. A més, la pròxima apertura espera atraure més empreses a la zona de manera que aquesta zona de la localitat tinga un major creixement.

  El director de la botiga, l'alzireny Vicente Cuesta, ha volgut destacar l'agraïment a l'Ajuntament i al departament d'Idea, per la col·laboració prestada als processos de selecció de personal i reclutament de candidats, on han participat més de 2000 persones.

  Per la seua banda el responsable de Recursos humans de la multinacional, ha destacat la importància de la responsabilitat social per a l'empresa i de la participació social de la firma en l'entorn local de les seues botigues. A més ha parlat de la contractació de capacitats especials i amb dificultat de inserció laboral.

  Pujar