Castellano

El Nítida competeix però cau en la seua visita al Vilasport (6-0)

• Els riberencs mantingueren opcions fins als últims instants de partit

El Nitida Alzira no va aconseguir sumar en el desplaçament a Vila-real del passat dissabte. Encara la cita es preveia difícil, els alzirenys aguantaren el marcador fins als últims minuts de partit, quan els locals aprofitaren per a sentenciar.

Al descans s'arribà amb l'1-0 que havia signat Luis Pavón pocs minuts abans. Ja en la represa, els de Luis Latorre continuaren desplegant un bon joc, quallant una bona actuació que no es va veure reflectida en el marcador. Les ocasions arribaren per a tots dos, però els locals les varen aprofitar.

Fou quan restaven quatre minuts, amb el marcador amb 2-0, quan es trencà el partit i arribaren els gols del Vilasport per a adjudicar-se la victòria i sepultar les opcions d'un Nítida bregador.

Amb aquest resultat, el Nítida Alzira es queda en la setena posició amb 20 punts. Els riberencs tindran descans aquesta jornada i serà el dia 18 de febrer quan torne el futbol sala al Palau amb la visita del Nou Almàssera.