9 de desembre de 2019 9/12/19

El Nítida Alzira guanya en Zierbena i continua amb pas ferm (1-3)

El Nítida Alzira guanya en Zierbena i continua amb pas ferm (1-3) - (foto 1)

  El Nítida Alzira segueix sòlid en la 2a Divisió B. Els de Braulio Correal aconseguiren una nova victòria aquest cap de setmana després d'imposar-se al Zierbena (1-3), en un partit que es va resoldre en els últims dos minuts. Pau Bellés, Carlos Carreras i Rafa Ara foren els autors dels gols d'un conjunt riberenc que continua en la part alta de la taula.

  Ocasions i pocs gols. Així començà l'encontre disputat en el Frontó de Zierbena, amb els dos equips buscant la porteria contrària, arribant, però amb una definició poc clara o frustrada pels dos porters que quallaren una gran actuació. Fou l'equip local qui, després de 17 minuts jugats, obrí el marcador en finalitzar una gran triangulació. Immediatament, el Nítida va poder empatar per mitjà de Xusi, però el baló colpejà en el pal.

  Ja en la represa, el Nítida Alzira pogué posar la igualada ràpidament, però una vegada més, el porter local estigué encertat i envià el baló a córner. El conjunt alzireny jugava en camp contrari la major part, tenia ocasions i, si bé el Zierbena gaudia d'algun contracolp, també tenia el control del baló. Quasi a la mitja hora de partit, Pau Bellés va interrompre la trajectòria d'una treta de banda i va sorprendre els locals; el de Vinaròs va córrer fins a la porteria i va definir d'una manera perfecta amb l'esquerra.

  Amb l'1-1 el guió fou el mateix que amb l'empat a 0 inicial: ocasions i poques dianes. Però aleshores, quan restaven dos minuts, Carreras s'aprofità d'un error per a enviar el baló a la xarxa. El Nítida s'havia posat per davant, els tres punts podien viatjar cap a Alzira, però encara quedaven dos llarguíssims minuts, durant els quals calia defensar el porter jugador local. El joc de cinc provocà alguns esglais en la banqueta alzirenya, però finalment els tres punts acabaren viatjant amb València, això si, amb el vistiplau de Rafa Ara, qui sobre la botzina va fer l'1-3 definitiu amb una gran cabotejada.

  El Nítida Alzira ja suma 15 punts després de 21 disputats, i és quart en la taula classificatòria. Aquest dissabte, a partir de les 17 hores, el futbol sala de bronze torna al Palau d'Esports amb la visita del Juventud del Círculo (Burgos).

  ocultar
  El Nítida Alzira guanya en Zierbena i continua amb pas ferm (1-3)
  Pujar