1 d’octubre de 2020 1/10/20

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, nou president de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, nou president de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, nou president de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull - (foto 2)
  L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, nou president de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull - (foto 3)

  La Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull ha celebrat hui la seua IV Assemblea a l'Auditori de la Casa de la Cultura d'Alzira a la que han assistit una representació d'una vintena de ciutats adherides a la Xarxa així com algunes ciutats convidades.

  La benvinguda de l'assemblea l'han donada el president de la Xarxa fins a esta assemblea, Tomàs Ferrandis, l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez i el president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramón Ferrer.

  A continuació han intervingut l'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i l'alcalde de Bellreguard, Joan Marco que, com a ciutats fundadores, han parlat de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull, presentació: història i possibilitats de treball.

  A l'assemblea s'ha aprovat un document i s'ha renovat una part de la directiva. El document aprovat és la Declaració d'Alzira. Respecte a la renovació de la directiva, s'ha renovat la presidència per a la qual ha estat triat l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez.

  A la cloenda estava prevista la intervenció del president de les Corts Valencianes, Enric Morera. Ha disculpat la seua assistència per estar en un viatge institucional però ha enviat un vídeo que ha estat projectat on ha mostrat el seu suport a la Xarxa i al treball realitzat envers la nostra llengua.

  A banda dels alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores representants dels municipis que integren la Xarxa, també cal destacar la presència a l'acte del diputat al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví i el president d'Escola Valenciana, Vicent Moreno.

  Pujar