11 de desembre de 2019 11/12/19

L’Ajuntament i els Gremi de Forners impulsen la reganyà

L’Ajuntament i els Gremi de Forners impulsen la reganyà - (foto 1)

  Ahir, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martinez, i la directora d'IDEA, Carmen Herrero, mantingueren una reunió de treball amb l'assemblea del Gremi de Forners per a continuar impulsant la reganyà com a marca de qualitat i producte típic del nostre poble.

  Per part d'IDEA es va entregar el material conjunt de la campanya i es va anunciar el protocol que l'Ajuntament realitzarà per a que la reganyà estiga present en actes i esdeveniments de la nostra ciutat, així com es va concretar que aquesta campanya estarà present a FITUR, tal i com està preparant la regidora de turisme, Isabel Aguilar. Per part del Gremi de Forners, el seu president, Rafa Gadea, va proposar continuar la campanya amb jornades gastronòmiques, un concurs de reganyaes i que també estiga present la reganyà en Falles i Setmana Santa.

  Segons regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament d'Alzira: «l'objectiu és posar en valor els nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals de la nostra ciutat, especialment el que té a veure amb els nostres barris.»

  ocultar
  L’Ajuntament i els Gremi de Forners impulsen la reganyà
  Pujar