elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament dóna suport al projecte europeu del CIPFP Luis Suñer per a la creació d'una Passivhauss i Eco-hort

L'Ajuntament dóna suport al projecte europeu del CIPFP Luis Suñer per a la creació d'una Passivhauss i Eco-hort - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alzira, a través de l'Oficina de Projectes Europeus d'IDEA, dóna suport al projecte europeu del Centre Integral Públic de Formació Professional Luis Suñer per a la creació d'una Passivhauss (edifici amb un nivell d'eficiència energètica elevat) i un eco-hort. Aquest projecte que s'ha sol·licitat involucra a diverses entitats públiques, amb un pressupost inicial de més de 60.000 euros, i pretén ser un punt de referència econòmicament sostenible, i tot un projecte amb una vessant innovadora des del punt de vista educatiu, ambiental i social per a les especialitats de l'alumnat del centre de Formació Professional.

    L'equip directiu del centre, tècnics d'IDEA i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez, han mantingut una reunió en què l'Ajuntament d'Alzira ha expressat el seu suport des de l'administració local com a entitat col·laboradora per a què puga obtindre finançament.

    Cal dir que la col·laboració d'ambdues entitats, IDEA i el CIPFP Luis Suñer, està sent estreta en totes les actuacions que s'estan duent a terme referent a formació, ocupació i projectes europeus. Enguany, dins el Pla juvenil Formació+Ocupació, 20 joves desocupats/des estan realitzant contractes durant un any en l'Ajuntament que contemplen la formació en diversos mòduls de FP.

     

    Pujar