elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alzira, desinfecta els embornals per a evitar el contagi del coronavirus

L'Ajuntament d'Alzira, desinfecta els embornals per a evitar el contagi del coronavirus
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Alzira, desinfecta els embornals per a evitar el contagi del coronavirus - (foto 2)
  L'Ajuntament d'Alzira, desinfecta els embornals per a evitar el contagi del coronavirus - (foto 3)
  L'Ajuntament d'Alzira, desinfecta els embornals per a evitar el contagi del coronavirus - (foto 4)

  La regidoria de Serveis Urbans, que dirigix Fernando Pascual, juntament amb l'empresa MARMI, que pertany al grup Aigües de València, estan realitzant la desinfecció dels embornals de la ciutat.

  "Ho fem com a prevenció per a que estiguen desinfectats", ha assenyalat el regidor.

  Els embornals, buits que es creen en la calçada perquè per ells circule l'aigua de les pluges, són per tant un altre dels elements que estan sent part de l'acció de desinfecció a la ciutat d'Alzira. "Hui s'ha iniciat esta tasca en els carrers on es situen farmàcies i centres de salut", ha manifestat Pascual.

  "Al llarg dels dies en què estiga en vigor l'alarma sanitària, estarem fent este treball, que també s'estendrà als barris i urbanitzacions, passant a formar part d'este operatiu especial de neteja i desinfecció" senyala Pascual.

  Fernando Pascual, regidor encarregat de l'àrea, ha manifestat que esta acció s'unix a la iniciada la setmana passada de desinfecció dels espais de jocs infantils, voltants de supermercats i centres de salut, contenidors i mobiliari urbà, així com carrers i places, que realitza l’empresa encarregada de la neteja viària a Alzira.

  A estes tasques de desinfecció cal sumar la voluntat individual de cada un de nosaltres permaneixent a les nostres cases i fent cas de l'estat d'alarma decretat, només així podrem véncer al Covid-19, "és cosa de totes i tots", ha ressaltat una vegada més el regidor Fernando Pascual.

  Pujar