6 de juliol de 2020 6/7/20

La foto presentada per Sonia Andrés guanya el V Concurs d’Instagram de les Falles d’Alzira

La foto presentada per Sonia Andrés guanya el V Concurs d’Instagram de les Falles d’Alzira - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La foto presentada per Sonia Andrés guanya el V Concurs d’Instagram de les Falles d’Alzira - (foto 2)
  La foto presentada per Sonia Andrés guanya el V Concurs d’Instagram de les Falles d’Alzira - (foto 3)
  La foto presentada per Sonia Andrés guanya el V Concurs d’Instagram de les Falles d’Alzira - (foto 4)
  La foto presentada per Sonia Andrés guanya el V Concurs d’Instagram de les Falles d’Alzira - (foto 5)

  Sonia Andrés ha sigut la guanyadora de la V edició del concurs d'Instagram de les Falles d'Alzira, organitzat des de  la Regidoria de Festes.

  El jurat va donar a conéixer la setmana passada les vint fotos finalistes del concurs de Falles, i finalitzat el termini per a votar-les, tant en Facebook com en Instagram, el premi del vot popular ha sigut per a la fotografia de Inmaculada Sánchez, que també ha sigut qui ha obtingut el tercer premi del concurs, mentre que la segona posició és per a Carla Vidal.

  Cal recordar que la foto guanyadora del vot popular, tal i com estipulen les bases, serà la que s'utilitzarà per al cartell de promoció del concurs de l'any 2020.

  "En esta edició s'han presentat al concurs 900 instantànies que ens ajuden a difondre les manifestacions festives de la nostra ciutat", ha assenyalat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Patrimoni Cultural, qui a més felicita a les tres dones guanyadores del concurs de l'edició del 2019.

  V Concurs d'Instagram Setmana Santa Alzira

  Des d'este diumenge 7 d'abril i fins al 21 es podrà participar en la V edició del Concurs d'Instagram Setmana Santa Alzira 2019, només cal pujar les fotos, amb temàtica de la Setmana Santa Alzirenya, i afegir l'etiqueta #setmanasantaalzira19

  Els premis per a les tres fotografies guanyadores del concurs seran: 150 euros per al primer premi, 100 per al segon i 50 euros per al tercer.

  Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Patrimoni Cultural, animà a participar en el concurs d'Instagram de Setmana Santa,  ja que és una senzilla manera de donar promoció a una de les tradicions més arrelades a la nostra ciutat que es caracteritza pel muntatge dels dossels, declarats Bé de Rellevància Local, la Setmana Santa declarada Festa d'Interés Turístic Nacional, així com la Tamborada, que enguany es celebrarà el dissabte 4 de maig, Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

  Pujar