13 de desembre de 2019 13/12/19

Les festes presents a Fitur 2017, també a les revistes especialitzades del sector

Les festes presents a Fitur 2017, també a les revistes especialitzades del sector - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les festes presents a Fitur 2017, també a les revistes especialitzades del sector - (foto 2)
  Les festes presents a Fitur 2017, també a les revistes especialitzades del sector - (foto 3)

  Fitur 2017 va ser, per als representants d'Alzira, una edició de les més productives dels últims anys, amb reunions de treball, exhibicions i entrevistes amb diferents publicacions relacionades amb el turisme, on es presentaven els atractius festius i turístics de la nostra ciutat.

  Sens dubte, les protagonistes de FITUR 2017 foren les Falles, per la declaració de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, i així ho va reflectir TURIFESTA a la seua revista dedicada a la Fira del Turisme a les seues pàgines interiors, la història de la nostra ciutat i la nostra festa Josefina.

  Hui en eixa publicació es troba el reportatge que parla que la nostra ciutat està present als avions d'Iberia, a Bilbao, al Guggenheim, cami de Londres al Airbus A320 i als quioscos dels aeroports.

  Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes i Turisme, diu que "està molt més que satisfeta de les gestions, el treball i la representació de la passada edició a FITUR. És reconfortant arreplegar els fruits d'una faena ben feta i esperem que la sembra dóne per a més alegries".

  ocultar
  Les festes presents a Fitur 2017, també a les revistes especialitzades del sector
  Pujar