elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit d’inscripcions a les primeres jornades de Peke Turisme Alzira

Èxit d’inscripcions a les primeres jornades de Peke Turisme Alzira - (foto 1)

  L’oferta turística llançada des de la Regidoria de Turisme, Peke Turisme Alzira, ha estat tot un èxit. Les places per als dies 4 i 8 d’octubre ja estan cobertes.

  Aquelles persones que estiguen interessades a participar d’esta iniciativa turística, destinada principalment als més menuts, encara poden fer-ho. Per al dissabte 5 d’octubre hi ha places per poder gaudir de la història que envolta al rei Jaume I i la ciutat d’Alzira.

  L’horari d’esta activitat serà d’11 a 13.30 h, amb funció teatralitzada, tallers i la possibilitat de fer-se una foto-record. La regidoria de Turisme ha començat a desenvolupar la primera de les ofertes, coincidint amb la celebració de la festivitat del 9 d’Octubre.

  Per inscriure’s s’ha d’enviar un correu electrònic a museu@alzira.es o un missatge privat a la pàgina de Facebook Alzira Turismo. El preu de l’activitat és de 2 €.

  La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, ha destacat que: “Es tracta d’un doble èxit: per una part la gran quantitat de gent apuntada per participar i per una altra la implicació de les famílies perquè els seus menuts coneguen la història i patrimoni de la nostra ciutat”.

  Pujar