elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els escocells de l’avinguda Luis Suñer s’omplin de plantes de Sàlvia

Els escocells de l’avinguda Luis Suñer s’omplin de plantes de Sàlvia - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els escocells de l’avinguda Luis Suñer s’omplin de plantes de Sàlvia - (foto 2)

  L'avinguda Luís Suñer està rebent prop de 1.000 plantes arbústiques per a omplir els escocells disposats al marge esquerre de l'avinguda, continuant amb la primera fase que va començar en 2016 quan es van plantar al marge dret.

  Està previst que al 2018 comence la tercera fase, que finalitzarà amb les accions de l'avinguda Luis Suñer del lateral esquerre, fins al carrer Albornoz, amb les plantes elegides per a omplir les zones enjardinades al costat de les palmeres, amb sàlvies, varietat Sàlvia Microphylla.

  El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, insistix que "les accions que estem portant a terme en l'avinguda Luis Suñer són una més que milloren l'entorn i la imatge de la nostra ciutat, i evidentment esta avinguda és una de les més transitades. No hem d'oblidar que esta zona estava exempta de vegetació, i, poc a poc, estem omplint els escocells de plantes i flors, per a donar una visió més agradable com en altres llocs d'Alzira, que han anat rebent les accions adequades i el manteniment necessari".

  Pujar