26 de gener de 2020 26/1/20

Edició de nous imans amb imatges culturals i festives d'Alzira

Edició de nous imans amb imatges culturals i festives d'Alzira - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Edició de nous imans amb imatges culturals i festives d'Alzira - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alzira, des de les regidories de Patrimoni Cultural i Turisme, han editat una sèrie d'imants que reproduïxen quatre imatges representatives de la vida cultural i festiva d'Alzira.

  Les Falles, declarades Bé d'Interés Cultural, Festa d'Interés Turístic Nacional i Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

  La Setmana Santa i la Tamborada, declarades Festa d'Interés Turístic Nacional i Bé d'Interés Cultural, respectivament, a més de la candidatura vigent per a novembre de la Tamborada com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

  Els Moros i Cristians, Festa declarada d'Interés Turístic Local, que cada any està adquirint més protagonisme en l'àmbit comarcal i provincial.

  La Torre dels Coloms de la Murta, com a emblema del monestir de la Murta, declarat Bé d'Interés Cultural, i un element del nostre patrimoni a recuperar i posar en valor.

  L'edició consta de 200 exemplars de cada motiu a un preu de 4 euros cada imant, bé com a element decoratiu o com a peça de col·leccionisme.

  El fotògraf local Miguel Ángel Gil de Digital Flash és l'autor de les instantànies que han sigut traspassades al taulell utilitzant la tècnica de sublimació a l'esmalt de la ceràmica, que posteriorment es posa al forn i es queda d'esta manera fixada.

  Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Patrimoni Cultural i Turisme, ha assenyalat que "seguint el lema d'Alzira un riu de Turisme", en la qual mostrem diferents aspectes culturals, festius i naturals, encetem una nova línia de promoció dels recursos locals amb l'edició d'atractius i pràctics imants que reproduïxen alguns dels aspectes més representatius de la vida social, cultural i festiva de la ciutat".

  Pujar